Euregional Foundation for Sport Climbing

Let’s cLimb!

Leuk dat je interesse hebt in climbing school Limburg!

Onze trainingsgroep bestaat uit fanatieke klimmers, die plezier halen uit de sport en veel willen klimmen – zowel routes (aan touw) als boulders. In de trainingen hebben we veel lol samen, we werken hard, en we willen een hoop leren. Ook doen we mee aan de nationale competitie. 

We trainen op maandagen in Radium Boulders en op donderdagen in IVY Climbing, altijd om 17:00–19:00. Soms loopt het wat uit. Op dinsdag is er een training waar je ook aan kan deelnemen, deze wordt aangeboden IVY Climbing (ook 17:00–19:00). 

Past dit bij jou? Heb je zin om aan de slag te gaan en je klimniveau te verbeteren? En om wedstrijden te doen? Dan kan je je aanmelden voor de proeftrainingen in december.

 • De eerste 3 weken van december is de proefperiode. In overleg stellen we 2 of 3 data vast waarop je kan komen meetrainen, binnen deze periode.
 • Voor de start van 2020 laten we weten of je geselecteerd bent voor het team! 

Deelname aan het EFSC Talent team vraagt een eigen bijdrage van maximaal €30,- per maand. EFSC streeft er naar om door middel van subsidies en sponsoring dit bedrag te verlagen.

Aanmelden:

  Jouw informatie  Informatie over de klimmer

  Ervaring:
  Klimhal:

  Motivatie  EFSC